Nataos Key Nutrition

Zenbev

Een natuurlijke bron van nutriënten uit pompoenpitten

Zenbev bevat vitamine B3 en B6 die bijdragen tot de normale werking van het zenuwstelsel en de psychologische functie.


De moderne prestatiemaatschappij eist steeds meer van ons. Soms komen we ’s avonds gewoon niet meer echt tot rust: regelmatig te weinig slapen, een jachtig leven en het belang om altijd maar te kunnen voldoen aan de hoge eisen van werk of gezin. Deze factoren kunnen een opstapeling van stress-situaties teweegbrengen en uiteindelijk resulteren in extra behoefte aan ondersteuning van de zenuwwerking en hormoonhuishouding.

Zenbev™ is een uit pompoenpitten gewonnen voedingssupplement dat, na opname door het lichaam, een natuurlijke bron van tryptofaan vormt. Tryptofaan is één van de zeldzaamste essentiële aminozuren. Ons lichaam kan deze niet zelf aanmaken en moet ze dus uit de voeding halen. Pompoenpitten bevat een speciale vorm van tryptofaan dat latent zit opgeslagen in het proteïnegedeelte van de pitten. Tevens zorgt het voor een geleidelijke afgifte ervan, zodat een relatief continue afgifte bewerkstelligd kan worden.
Tegelijkertijd wordt de opname van niacine ondersteund hetgeen bijdraagt aan het behoud van een normale zenuwwerking. De van nature beschikbare vitamine B6 is van belang voor een normale psychologische functie en ondersteunt het behoud van een normale hormoonhuishouding.

Waarom Zenbev van Nataos?
Zenbev is een voedingssupplement dat het resultaat is van jarenlang onderzoek. Het basisingrediënt dat voor Zenbev gebruikt wordt, komt uit pompoenpitten en is oplosbaar in water of vruchtensap. Dankzij zijn weldoordachte samenstelling bevat Zenbev van nature aminozuren zoals tryptofaan, mineralen en vitaminen. Zenbev bevat natuurlijke vitamine B3 en B6. Vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit .Vitamine B3 en B6 dragen bij tot een normale psychologische functie en tot de normale werking van het zenuwstelsel. 


Aanbevolen dosis:

Meng 1 tot 3 maatschepjes (10 tot 30 g) met 300 ml water, sap of thee. Bij voorkeur in de voormiddag of een uur voor het slapen gaan. Maatschepje in de verpakking.

Inhoud:
Zenbev wordt aangeboden in een handige, hersluitbare pot van 250 gram.

Samenstelling:
__________________________________________________________
100% Vegetarische & veganistische ingrediënten:
pompoenpittenmeel (Cucurbita pepo L.), dextrose,
natuurlijk citroenaroma, rijstzetmeel (Oryza sativa L.),
guar gom ( emulgator).
___________________________________________________________________________
VOEDINGSWAARDE Per 100 G Per 20 G**
Energie (95,70 kcal)400 kJ (19,14 kcal)80 kJ
Vetten 5 G 1 G
Waarvan verzadigde vetten 1 G 0,20 G
Koolhydraten 65 G 13G
Waarvan Suikers 40 G 8 G
Eiwitten 20 G 4 G
Zout 5,65 G 1,13 G
Niacine1 (B3 vitamine, 32% RI*) 25,35 MG 5,07 MG
Vitamine B62 (76% RI*) 5,35 MG 1,07 MG
*Referentie-innames, **Per gemiddelde dagdosering
___________________________________________________________________________
 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :